Dammers Opleiding & Advies, praktijkgericht en maatwerk

Home Opleidingen Over ons Contact Disclaimer

De missie van Dammers Opleiding & Advies is om bij te dragen aan de ontwikkeling van kennis en kunde van in de branche van toezicht, handhaving en opsporing werkzame personen.

Dit kunnen toezichthouders, handhavers, buitengewoon opsporingsambtenaren, hun leidinggevenden, beleidsmakers en andere daarmee in relatie staande personen zijn.

Dammers Opleiding & Advies streeft in alle te verzorgen opleidingen en trainingen naar aansluiting met de praktijk van de cursist en levert op maat gemaakte cursussen. Dit maakt het, dat de cursist vanaf het eerste moment wordt gegrepen door de materie. De cursist krijgt geen cursus ‘uit een boekje’ maar krijgt praktijksituaties en casussen voorgeschoteld die er toe bijdragen dat er sprake is van een interactieve opzet. Daarnaast staan een informele en gezellige sfeer tijdens de cursus centraal.

Doordat Henk Dammers en eventuele andere in te zetten docenten zelf dagelijks werkzaam zijn in de praktijk en kunnen steunen op een lange en diverse ervaring in de wereld van toezicht, handhaving en opsporing is er direct sprake van een klik met de cursisten.

Btw vrijstelling

Dammers Opleiding & Advies is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Deze registratie is gebaseerd op de gedragscode van NRTO v/h PAEPON. Deze gedragscode van VOI wordt uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie CPION. Dammers Opleiding & Advies is daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese Btw-richtlijn. Dit betekent dat de door Dammers Opleiding & Advies verzorgde opleidingen en trainingen vrij zijn gesteld van BTW. 

Algemene voorwaarden
Download hier onze algemene voorwaarden 

Privacyreglement
Download hier ons privacyreglement

Klachtenregeling
Download hier onze klachtenregeling